Kimin avioerotaistelussa uusi käänne – miehen uusi rakas raskaana?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries tunnetaan maailmalla erityisesti 72 päivän mittaisesta avioliitostaan, jonka mies solmi realitykaunotar Kim Kardashianin kanssa. Liitto päättyi eroon, kun neitokainen saikin yllättäen aviomiehestään tarpeekseen.

Samalla kun parin avioerosotkua selvitellään oikeudessa, mies on alkanut deittailla Kardashiania muistuttavaa Myla Sinanajia. Nyt Sinanaj on kaikkien yllätykseksi julistanut odottavansa lasta koripallotähdelle. Neitokainen kertoi juuri olevansa kolmannella kuulla raskaana, ja olevansa aivan varma lapsen isästä.

– En voi odottaa, että synnytän pienen pojan. Pieni minä, joka juoksentelee ympäriinsä isänsä tavoin pukeutuneena. Liian söpöä, kirjoitti Myla Sinanaj Twitter-blogiinsa.

Sinanaj ei Stupid Celebrities -sivuston mukaan halua Kris Humphriesin osallistuvan lapsen elämään. Mahdollinen raskaus voi tehdä pahaa jälkeä koripallotähden oikeusjutulle ex-vaimon kanssa. Mies syyttää Kim Kardashiania avioliittoon huijaamisesta ja emotionaalisen kärsimyksen aiheuttamisesta, eikä uuden tyttöystävän raskaaksi tekeminen välttämättä vakuuta tuomareita.

Kris Humphries ja Kim Kardashian avioituivat vuoden 2011 elokuussa kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kurvikaunotar haki 72 päivän jälkeen avioeroa. Viihdemaailma koki yllätyksen, kun Kardashian alkoikin pian eron jälkeen deittailemaan aiemmin ystävänä pitämäänsä räppäri Kanye Westia. Tämä nosti Kris Humpriesissa esiin epäilykset, joiden mukaan realitytähti olisikin koko avioliiton ajan pettänyt häntä kohuräppärin kanssa.