Perhekalleus katosi – koiran röntgenkuva paljasti yllätyksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lemmikkieläimet voivat aina silloin tällöin joutua kiipeliin esimerkiksi jäätyään kiinni ahtaaseen paikkaan tai syötyään jotain ravinnoksi sopimatonta. Nyt otsikoihin on noussut epäonninen Louie-lemmikkikoira, joka sattui epähuomiossa nielaisemaan mittaamattoman arvokkaan perintösormuksen.

Daily Mail -lehti kertoo ohiolaisesta Cyd Hansonista, joka huomasi yksi päivä yllätyksekseen keittiön pöydälle jättämänsä perintösormuksensa olevan kadonnut. Perhekalleuden kohtalo paljastuikin vasta kun naisen poika huomautti perheen Loui-koiran syövän kaikenlaisia asioita. Tässä vaiheessa kahden lapsen äiti Cyd kiirehtikin jo paikalliselle eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkäri totesi röntgenkuvien perusteella, että labradorinnoutajan ja villakoiran risteytys Louie oli syönyt kallisarvoisen sormuksen. Perhekalleus saattiin kuitenkin omalla omistajalleen vuorokauden päästä runsaskuituisten koiranruokien avulla. Vuodelta 1943 oleva sormus ei ollut saanut minkäänlaisia vahinkoja erikoisen reissunsa aikana.

– Kun veimme Louien eläinlääkärille ja eläinlääkäri tuli ja näytti minulle sen röntgenkuvan, sanoin että ”voi että, minun täytyy saada tuosta kuva koska kukaan ei tule uskomaan minua”, Cyd Hanson selittää lehdelle koiransa seikkailuista.