Tammerfest lähettää Pakkahuoneen keikkoja suorana netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keikkaelämysten verkkoversioihin erikoistunut musiikkipalvelu LiveMusicStage tuo Tammerfestin keikkoja nettiin. Heinäkuun puolivälissä nähdään Michael Monroen, Jukka Poika & Sound Explosion Bandin ja The Flaming Sideburnsin esitykset.

Michael Monroen keikka alkaa puoli yhdeltä yöllä 15. heinäkuuta Sitä ennen Monroe bändeineen juttelee chatissa fanien kanssa, joten viisikymppistä artistia pääsee onnittelemaan lähes kasvotusten.

Pääesiintyjää pulisonkien voimalla lämmittelevä The Flaming Sideburns soittaa iltakymmeneltä lauantaina 14. heinäkuuta. Jukka Poika & SEB taas nostattaa yökyöpeleiden tunnelmaa 13. heinäkuuta.

Keikkojen aikana nettiyleisö näkyy isoilta ruuduilta sekä bändeille että Pakkahuoneen katsojille. Nettiliput maksavat viisi euroa esitystä kohti. Kaikki keikat voi katsoa kymmenen euron “festaripassilla”. Tarkat aikataulut ja liput saa osoitteesta www.livemusicstage.com/tammerfest.