Big Brother -voittajan jalkoväliin tarrattiin yökerhossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti taannoin saman kilpailun.

Alex Reidin kiinnostus naiseksi pukeutumiseen ajoi kuitenkin lopulta Chantelle Houghtonin pois parin yhteisestä kodista. Nyt nainen on järkyttynyt pahasti, kun julkisuuteen levisi kuvia, joissa drag queen kouri hänen miestään alapäästä.

Alex Reid sai erityistä huomiota vieraillessaan surreylaisessa yökerhossa. Hän joutui suorastaan pakottamaan hänen sukukalleuksistaan innostuneen drag queenin kädet pois intiimialueeltaan. Chantelle Houghton kommentoi kohukuvia New!-lehden kolumnissaan ja kertoi tuntevansa olonsa nöyryytetyksi.

– Olen vähän loukkaantunut ja tunnen oloni myös nöyryytetyksi. Alexista on kirjoitettu paljon negatiivisia juttuja viime aikoina. Olemme puhuneet asiasta, en halua sanoa muuta, kertoo Chantelle Houghton kirjoituksessaan.

Parin aiempi kriisi sai alkunsa, kun Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Nainen pakeni järkyttyneenä pariskunnan kodista. Kohupari on sittemmin palannut jo yhteen. Lähteen mukaan tämä johtuu siitä, että Reid olisi luvannut jättää ristiinpukeutumisen lopullisesti. Mies itse on kuitenkin alusta asti kiistänyt drag-asunsa vaikuttaneen pariskunnan väleihin.