Hailey Baldwin kuvattiin bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka näyttelijä Alec Baldwinin teini-ikäinen tytär Ireland Baldwin noteerattiin paparazzien toimesta. Pari päivää sitten samasta suvusta on päätynyt otsikoihin toinenkin teinikaunotar, Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin on nyt kuvattu yhdessä ystäviensä kanssa saapumassa rannalla Miami Beachilla. Paparazzien läsnäolo näytti hieman häiritsevän tulevaa julkkistähteä.

16-vuotias Hailey Baldwin opiskelee parhaillaan ammattitanssijaksi ja on esiintynyt esimerkiksi Cody Simpsonin musiikkivideolla. Haileyn isä on 46-vuotias näyttelijä Stephen Baldwin, joka tuli suomalaisille tutuksi taannoin myös Diili-ohjelman julkkisversiosta. Big Brother -julkkisversiossakin mukana ollut Stephen Baldwin ei ole juuri niittänyt menestystä elokuvissa, mutta näyttelemisen lisäksi hän on työskennellyt myös ohjaajana ja tuottajana. Hän on nuorin kuuluisista Baldwinin veljeksistä.