Janice Dickinson uskomattomassa bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin taannoin huonolla menestyksellä käväissyt Janice Dickinson on todennäköisesti maailman tunnetuin mallimamma, jota varsinkin malliurasta haaveilevat pelkäävät. Entinen supermalli on kuitenkin yhä edelleen ikäisekseen huimassa bikinikunnossa, vaikka hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

57-vuotias mallimamma ei häpeä esitellä vartaloaan varsin paljastavissakaan asuissa, ja näyttäytyykin usein myös rannalla niukoissa bikineissä. Puumanainen on jälleen nähty nauttimassa Malibun ranta-auringosta asussa, joka ei jättänyt hänen kropastaan paljoakaan arvailun varaan. Ihonvärinen bikiniyläosa keräsi pararazzien huomion, sillä se vei katseen Dickinsonin muhkeisiin silikoneihin ja tähden jäykkänä nöpöttäviin nänneihin.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.