Jennifer Nicole Lee vesileikeissä Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut samalla maailman seuratuimmaksi alan tähdeksi.

Äskettäin Jennifer Nicole Lee julkaisi keittokirjan, jossa hän opastaa terveelliseen ruokavalioon. Nyt fitness-kaunotar on kuvattu vesileikeissä Miami Beachilla. Hotellinsa uima-altaalla bikineissä nautiskellut fitness-kaunotar oli paljastaa liikaa, kun hänen bikiniensä alaosa petti narun auettua. Tilanne saatiin kuitenkin nopeasti hallintaan.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.