Narkkaripoppari kävi rasvaimussa: ”Vihaan edelleen vartaloani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittijulkkis Kerry Katona on ollut viime vuosina otsikoissa lähes ainoastaan huumekohunsa merkeissä. Hän jäi taannoin kiinni kokaiinin käytöstä kotonaan pienten lastensa läsnäollessa. Sittemmin julkkistähden elämä on ollut suoranaista syöksykierrettä.

Neitokainen kärsi myös paino-ongelmista, mutta hän pääsi eroon ylimääräisistä kiloista rasvaimun avulla. Nyt Kerry Katona esittelee leikkauksen tuloksia Now-lehden seksikkäissä uimapukukuvissa. Niissä neljän lapsen äiti poseeraa paljastavissa uima-asuissa. Operaatiokaan ei ole kuitenkaan vienyt pois naisen mielessä kalvavaa epävarmuutta.

– Minulla on todella epämukava olo kehossani, en halua riisuutua ihmisten edessä. Kyllästyin ylimääräiseen ihoon vatsassani ja poistatin sen. Vihaan silti edelleen vartaloani, kertoo Kerry Katona Now-lehdelle.

Kerry Katona nousi aikoinaan julkisuuteen tyttöbändi Atomic Kittenin riveistä, mutta lähti tyttöbändistä vuonna 2001. Neitokainen lopetti tyttöbändissä, koska hän tuli raskaaksi entiselle Westlife-laulaja Brian McFaddenille. Sittemmin hän on onnistunut tekemään itselleen jonkinlaisen televisiouran realityohjelmien tähtenä. 31-vuotias tähti nähtiin vuonna 2011 Big Brother -televisio-ohjelman julkkisversiossa. Eniten tähti muistetaan kuitenkin viime vuosien huumesekoiluistaan.