Kimin ex-aviomiehen ongelmat paisuvat – suututti nyt perheensäkin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries tunnetaan maailmalla erityisesti 72 päivän mittaisesta avioliitostaan, jonka mies solmi realitykaunotar Kim Kardashianin kanssa. Liitto päättyi eroon, kun neitokainen saikin yllättäen aviomiehestään tarpeekseen.

Samalla kun parin avioerosotkua selvitellään oikeudessa, koripalloilija on alkanut deittailla Kardashiania muistuttavaa Myla Sinanajia. Neitokainen paljasti äskettäin odottavansa lasta Humphriesille. Nyt soppaan on nostettu myös koripallotähden vanhemmat, jotka ovat kertoneet saaneensa kuulla Sinanajian raskaudesta poikansa sijaan median kautta, TMZ-sivusto kertoo.

Humphriesin perheen kerrotaan olevan pettynyt, ettei koripallotähti kertonut heille henkilökohtaisesti mahdollisesta perheenlisäyksestä. Vielä ei ole varmistettu, onko Humphries todella Sinanajian lapsen isä. Koripalloilija on kuitenkin keskustellut mahdollisesta isyydestään Sinanajian kanssa jo viikkoja. Vaikka miehen perhe toivookin ettei Humphries olisi lapsen isä, he ovat kuitenkin kertoneet rakastavansa lasta ehdottomasti, jos asia näin on.

Mahdollinen raskaus voi tehdä pahaa jälkeä koripallotähden oikeusjutulle ex-vaimon kanssa. Humphries syyttää Kim Kardashiania avioliittoon huijaamisesta ja emotionaalisen kärsimyksen aiheuttamisesta. Uuden tyttöystävän raskaaksi tekeminen ei siis välttämättä vakuuta tuomareita.

Kris Humphries ja Kim Kardashian avioituivat vuoden 2011 elokuussa kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kurvikaunotar haki 72 päivän jälkeen avioeroa. Viihdemaailma koki yllätyksen, kun Kardashian alkoikin pian eron jälkeen deittailemaan aiemmin ystävänä pitämäänsä räppäri Kanye Westia. Tämä nosti Kris Humpriesissa esiin epäilykset, joiden mukaan realitytähti olisikin koko avioliiton ajan pettänyt häntä kohuräppärin kanssa.