Kohuväite: Rockin supertähdillä oli keskenään homosuhde

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muusikko David Bowie on myynyt erittäin menestyksekkään ja monia vuosikymmeniä kattaneen uransa aikana arviolta 140 miljoonaa albumia. Mick Jagger taas on maailman suosituimpiin lukeutuvan yhtyeen eli The Rolling Stonesin keulahahmo.

Nyt miesten yhteisestä historiasta on tehty paljastuksia. Christopher Andersen -niminen mies on nimittäin kirjoittanut kiistellyn Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger -elämäkerran Mick Jaggerista.

Kirjassaan Andersen vahvistaa pitkään velloneet huhut, joiden mukaan Jaggerilla olisi ollut seksisuhde David Bowien kanssa 1970-luvun alussa. Kirjan mukaan kaksikko aloitti suhteensa tavattuaan Bowien konsertin takahuoneessa vuonna 1973.

Vaikka molemmat miehet olivat tuolloin naimisissa, heidän kerrotaan silti viettäneen paljon aikaa yhdessä muun muassa discoissa, konserteissa ja nyrkkeilyotteluissa. Kummankaan megatähden ei kerrottu piittaavan siitä nähtiinkö heidät liikkeellä yhdessä. Jaggerin kerrotaan myös vieneen Bowien katsomaan homoelokuvia.

Andersenin mukaan David Bowien silloinen vaimo Angie Bowie oli myös saanut muusikkomiehet kerran kiinni omasta sängystään alastomina. Kirjan mukaan Bowien taustalaulajana työskennellyt Ava Cherry on myös vahvistanut miesten kuuman suhteen. Cherry asui aikoinaan Bowien ja tämän vaimon luona väliaikaisesti.

– Mick ja David olivat seksuaalisesti erittäin pakkomielteisiä toisiaan kohtaan. Vaikka minä olin sängyssä heidän kanssaan monta kertaa, päädyin vain katselemaan, kun he harrastivat seksiä, Ava Cherryn väitetään kertoneen.