Miehelle porttikielto baariin tanssityylinsä takia – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet baareissa ja yökerhoissa aikaa viettävät ovat varmasti joskus löytäneet itsensä muutaman juoman ja hyvän kappaleen siivittämänä tanssilattialta. Aina omat tanssiliikkeet eivät kuitenkaan ole aivan niin hyviä kuin itse luulee.

Nyt eräs brittimies väittää saaneensa porttikiellon omien liikeidensä takia. 48-vuotias Dave Cooper on omien sanojensa mukaan saanut porttikiellon newcastlelaiseen Cosy Joes -baariin erikoisten tanssiliikkeidensä takia, Daily Mail kertoo.

Myös astioiden pesemiseen viittavalla Dishwasher Dave -lempinimellä tunnettu mies kertoo, kuinka hän kävi ennen usein kavereidensa kanssa kyseisessä baarissa purkamassa paineita tanssimalla. Nyt tiskaajana työskentelevä Cooper on kuitenkin saanut porttikiellon Cosy Joes -baariin.

Porttikiellon syyksi on kerrottu miehen omalaatuinen tanssiminen. Cooperin väitetään usein kaataneen ihmisten juomia tanssiessaan. Mies itse puolustautuu väitteitä vastaan sanomalla, että näin sattuessa hän on aina pyytänyt anteeksi ja ostanut ihmisille uudet juomat. Cooper on yrittänyt selittää baarin esimiehelle, että hän käy siellä myös laulamassa karaokea, eikä vain tanssimassa. Tähän esimies vastasi vain että, ”tiedän, kaveri, sinä et osaa laulaa”.

Cooperin mukaan tanssiminen on hänelle erittäin terapeuttista. Pikkupojasta lähtien tanssimista harrastanut mies kertoo lisäävänsä tanssimiseensa myös taistelulajeista tunnettuja liikkeitä. Dishwasher Dave -lempinimen nimeksi Cooperia kutsutaankin myös Tappavaksi aseeksi. Paikallisten joukossa erittäin pidetty tanssija onkin tallennettu muutamalle YouTube-videolla tanssiliikkeineen.