Millie Mackintosh seksikkäin kesäkokki?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Made in Chelsea -realitysarjan naistähti Millie Mackintosh tunnetaan kotimaassaan Britanniassa muun muuassa meikkitaiteilijana, mutta Suomessa hän ei ole vielä tunnettu julkkis. Näyttävä kaunotar saa usein palstatilaa maansa viihdelehdissä lähinnä paljastavien asuvalintojensa merkeissä.

Kuva: Twitter

Nyt nuori julkkistähti on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavia kuvia, joissa hän esittelee muun muuassa treenattua bikinivartaloaan. Hehkeän kaunottaren yllä nähdään Ibizalla ikuistetuissa kuvissa suloiset siniset bikinit. Eräässä kuvassa neitokainen esittelee kokkaustaitojaan veikeä hymy huulillaan.

– Kokkasin juuri lempiruokaani, namm, Millie Mackintosh kirjoitti Twitterissä.

Camilla “Millie” Mackintosh työskentelee Glamour-lehden meikkiasiantuntijana. Neitokainen äänestettiin äskettäin FHM-lehdessä maailman 15. seksikkäimmäksi naiseksi. Hän esiintyy Made in Chelsea -realityohjelmassa, joka muistuttaa hyvin paljon suosittua The Only Way Is Essex -saippusarjaa. Lontoon alueella kuvattavassa sarjassa kuvataan useiden nuorien vauhdikasta elämää.

Kuva: Twitter