Rihanna tilasi ruokaa 9 200 eurolla – ravintola jouduttiin sulkemaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbaroksella syntynyt poptähti Rihanna sai äskettäin synkän suru-uutisen, kun hänen rakas isoäitinsä menehtyi. Rihanna julkaisi läheisensä poismenon jälkeen Twitter-blogissaan lapsuudenkuviaan, jossa hänet nähdään muun muuassa mummonsa vierellä.

Nyt 24-vuotiaan poptähden uutisoidaan tilanneen eräästä portugalilaisesta ravintolasta ruokaa 7.000 punnan, eli noin 9.200 euron, edestä. Nando’s-ravintolan ruokahyllyt tyhjenivät laulajan tilauksen jälkeen, joten ruokapaikka joutui sulkemaan ovensa. Lähteen mukaan Rihanna tilasi kasapäin ruokaa itselleen ja työtiimilleen Barclaycard Wireless -festivaalien takahuoneeseen.

– Ravintola joutui sulkemaan ovensa, sillä kaikki ruokahyllyt tyhjenivät Rihannan tilauksen jälkeen. Kaikki nauroivat, sillä vain Rihanna voi tyhjentää kokonaisen ravintolan, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Lähde paljasti, että poptähti törsäsi huimasti rahaa Lontoossa järjestettyihin festivaaleihin. Hänen kerrotaan nautiskelleen olostaan viidessä valtavassa pukuhuoneessa ennen ja jälkeen keikkansa. Rihannalla oli mukanaan yli 90 työntekijää, jotka huolehtivat muun muuassa hänen turvallisuudestaan.

Tiiviisti läheistensä kanssa yhteyttä pitävän Rihannan Rorrey-veli paljasti äskettäin, että Rihanna oli kouluvuosinaan nörtti. Laulajan pikkuveljen mukaan Rihanna teki ahkerasti kotiläksyjään ja keskittyi täysillä koulunkäyntiin. Poptähti oli niin omistautunut opiskelulle, että hän piti vain yhden vapaapäivän viikossa. Veljen mukaan Rihanna oli nuoruudessaan kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja sisarukset katsoivat usein muun muuassa avaruusolioista kertovia elokuvia.