Carly Rae Jepsenistä tulee televisiotähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Sittemmin neitokaisen Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi, ja se soi parhaillaan runsaasti myös Suomen radioaalloilla.

Nyt 26-vuotias Carly Rae Jepsen on saanut huikean työpestin, sillä hänet on kiinnitetty 90210-televisiosarjaan. Popkaunotar tullaan näkemään nuorisosarjassa viidennellä tuotantokaudella. Hänen tiedetään esiintyvän hittisarjan yhdessä jaksossa, jossa hän esittää musiikkia uudelta albumiltaan, 3news-sivusto uutisoi.

90210-nuorisosarjassa on nähty aiemminkin supertähtiä, kuten Snoop Dogg ja Billy Ray Cyrus. Televisio-ohjelman vakituiseen näyttelijäkaartiin lukeutuvat muun muuassa AnnaLynne McCord, Jessica Lowndes, Shenae Grimes, Tristan Wilds ja Matt Lanter.

Carly Rae Jepsen nousi kotimaassaan tähdeksi vuonna 2007 sijoituttuaan Canadian Idol -kilpailussa kolmanneksi. Seuraavana vuonna hän julkaisi esikoisalbuminsa Tug of War. Kansainvälinen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta keväällä 2012, kun hittisingle Call Me Maybe julkaistiin ja se nousi suoraan useiden maiden listaykköseksi.