Carly Rae Jepsenistä tulee televisiotähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Sittemmin neitokaisen Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi, ja se soi parhaillaan runsaasti myös Suomen radioaalloilla.

Nyt 26-vuotias Carly Rae Jepsen on saanut huikean työpestin, sillä hänet on kiinnitetty 90210-televisiosarjaan. Popkaunotar tullaan näkemään nuorisosarjassa viidennellä tuotantokaudella. Hänen tiedetään esiintyvän hittisarjan yhdessä jaksossa, jossa hän esittää musiikkia uudelta albumiltaan, 3news-sivusto uutisoi.

90210-nuorisosarjassa on nähty aiemminkin supertähtiä, kuten Snoop Dogg ja Billy Ray Cyrus. Televisio-ohjelman vakituiseen näyttelijäkaartiin lukeutuvat muun muuassa AnnaLynne McCord, Jessica Lowndes, Shenae Grimes, Tristan Wilds ja Matt Lanter.

Carly Rae Jepsen nousi kotimaassaan tähdeksi vuonna 2007 sijoituttuaan Canadian Idol -kilpailussa kolmanneksi. Seuraavana vuonna hän julkaisi esikoisalbuminsa Tug of War. Kansainvälinen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta keväällä 2012, kun hittisingle Call Me Maybe julkaistiin ja se nousi suoraan useiden maiden listaykköseksi.

Uusimmat