Tamperelaisfestivaalin yllätyskiinnitys: Kansanedustaja Veltto Virtanen keikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen festivaalikesä on parhaillaan täydessä käynnissä, kun esimerkiksi Tammerfest alkaa tänään Tampereella. Kaupungissa nähdään kuluvana kesänä myös kokonaan uusi tapahtuma Love Music Festival, joka on nyt vahvistanut uuden mielenkiintoisen esiintyjäkiinnityksen.

Kansanedustajana tunnettu Veltto Virtanen tekee nimittäin bändinsä The Weirdtanen kanssa kesän ainoan festarikeikkansa 20. – 21. heinäkuuta Tampereella juhlittavassa Love Music Festivalissa. Bändissä soittavat Velton lisäksi Hannu Tervaharju ja Jarmo Lundell. Veltto Virtanen & The Weirdtanen -trio täydentää festivaalin päätöspäivän eli lauantain ohjelmistoa.

Alkuvuodesta Virtanen nähtiin brittiläisen Comus -yhtyeen lämmittelijänä Helsingissä. Tällä kertaa Velton kanssa samalla lavalla nähdään niin ikään ulkomaisia nimiä, kun Groove Armada, Basement Jaxx, Milow ja A-Track (Duck Sauce, Barbara Streisand) ovat edustamassa tapahtuman kansainvälistä antia.

Konemusiikkiin, houseen ja indierockiin keskittyvä järjestyksessään ensimmäinen Love Music Festival kerää Pyynikkiin kahden päivän aikana lähes 40 artistia. Tietoa tapahtumasta, artisteista ja lipuista löytyy osoitteesta: www.lovemusicfestival.fi.