Koira otti yhteen sitruunan kanssa – lopputuloksena huikea kotivideo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkosta löytyy videoita, joissa vanhemmat ovat kuvanneet pienen lapsensa ensimmäisen kirpaisevan kokemuksen sitruunan kanssa. Vauvoille sitruunan syöminen voi olla hämmentävä kokemus, ja videoilla nähdyt mutruilmeet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Nyt verkossa hauskuuttaa eräs viime vuonna kuvattu video, jossa koira leikkii puolikkaalla sitruunalla. Nettivideolla valkoruskea hauva heiluttaa häntää samalla kun se nuuhkii sitruunahappoa sisältävää hedelmää.

Koira yrittää ottaa hedelmän suuhunsa, mutta sen kirpeä maku saa lemmikin heiluttamaan päätään ja aukomaan suutaan. Lemmikkikoira päätyy omaan petiinsä kieriskelemään, kun sitruunahappoa roiskahtaa eläimen suuhun pureskeluyritysten aikana.