Raju onnettomuus Hollywood-kuvauksissa – 11 ihmistä sairaalaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Sandra Bullock voitti vuonna 2010 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Elämä pelissä. Samana vuonna hän voitti myös huonoimman naispääosan Razzie-palkinnon roolisuorituksestaan All About Steve -elokuvassa.

Bullock nousi otsikoihin viime vuonna erotessaan pettäjämiehestään Jesse Jamesista. Nyt 47-vuotiaan näyttelijättären uusimman The Heat -elokuvan kuvauksissa on sattunut ikävä onnettomuus. Bostonin kaupungin bussi törmäsi nimittäin kuvauspaikalla olleeseen asuntovaunuun. Yhdentoista ihmisen kerrotaan loukkaantuneen onnettomuudessa.

Onnettomuuden uhrit kuljetettiin sairaalan saamaan hoitoa. Boston-sivuston mukaan kukaan ei saanut kuitenkaan vakavia vammoja. Onnettomuus sattui Roxburyn oikeustalon luona Bostonissa.

Sandra Bullockin uusin The Heat -elokuva kertoo FBI-agentista, joka lyöttäytyy paikallisen poliisin aisapariksi. Koominen kaksikko yrittää vangita yhdessä venäläisen mafioson. Komediassa näyttelee Bullockin ohella Melissa McCarthy, ja sen ohjaa Morsiusneidot-elokuvan ohjaaja Paul Feig.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.