Laulajatähti karmivassa onnettomuudessa – lasiovi silpoi ranteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Raz-B nousi äskettäin otsikoihin The Boy’s Life -elämäkertansa sisältämän hurjan väitteen merkeissä. Raz-B, oikealta nimeltään De’Mario Monte Thornton, nimittäin väittää elämäkerrassaan Chris Brownin olevan homoseksuaali.

Nyt muusikko on käynyt todella lähellä kuolemaa, sillä hän kaatui viime sunnuntaina Kiinassa lasioven läpi, TMZ-sivusto uutisoi. Onnettomuudessa Raz-B:n ranne viiltyi auki. Mies oli ollut Shanghaissa esiintymässä ja epäonninen tapahtuma sattui tähden hotellihuoneessa.

Raz-B oli kompastunut hotellihuoneessaan, jolloin hän oli rysäyttänyt suoraan lasisen liukuoven läpi kädet edellä yrittäessään pehmentää laskeutumistaan. Rajun onnettomuuden seurauksena muusikko menetti huiman määrän verta ja hänen ranteeseensa tuli vakavia vammoja. Lasinsirpaleet oliva repineet miehen kädestä ihon lisäksi muun muassa hermoja ja jänteitä.

Muusikko on itse kertonut pyörtyneensä nopeasti onnettomuuden jälkeen. Raz-B kiidätettiin pikavauhtia paikalliseen sairaalaan, jossa hänen kätensä leikattiin. Vaativa operaatio kesti viisi tuntia ja muusikko on sittemmin päästetty sairaalasta. Raz-B on peruuttanut kaikki kiertueensa loput esiintymiset.

Raz-B kertoo taannoin julkaistussa elämäkerrassaaan muun muuassa olevansa tyytyväinen siihen, ettei hän kärsi samanlaisista päihderiippuvuuksista kuten laulaja Chris Brown. Raz-B:n mukaan suurin osa naisia lyövistä miehistä salailee homoseksuaalisuuttaan. Muusikko kirjoitti kirjassaan Brownin lukeutuvan kyseisiin miehiin. Brown pahoinpiteli vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon.