Courtney Love pimitti assistenttinsa palkat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Nyt 47-vuotias rokkarin leski haastettiin oikeuteen, koska nainen ei ollut maksanut entiselle assistentilleen palkkaa. Jessica Labrie työskenteli Loven assistenttina vuosina 2010 ja 2011. Labrie sai työstään potkut, kun valitti tuhansien dollareiden suuruisista maksamattomista palkoista ja työmatkojen matkakuluista.

Entinen työntekijä syyttää Courtney Lovea väärin perustein erottamisesta ja työsopimuksen rikkomisesta. Labrie väittää lisäksi naisen käskeneen assistentin laittomiin toimiin. Neitokaisen mukaan tähti pakotti hänet palkkaaman hakkerin ja väärentämään lakikirjeitä. Hän pitää rokkarin leskeä myös syypäänä päänsärkyihin, unettomuuteen ja muihin terveydellisiin ongelmiin, joista kärsi työssäoloaikanaan.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Äskettäin hänen väitettiin toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.