Osbourne heitti Kimin exän ulos baarista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries tunnetaan maailmalla erityisesti 72 päivän mittaisesta avioliitostaan, jonka mies solmi realitykaunotar Kim Kardashianin kanssa. Eron jälkeen urheilija väitti avioliiton olleen petos ja hän vaati ex-vaimoaan maksamaan korvauksia.

Nyt Kris Humphriesin uutisoidaan joutuneen noloon tilanteeseen Hollywoodin yöelämässä. Koripallotähti oli juhlimassa Beacher’s Madhouse -klubilla ystäviensä kanssa, kun yhtäkkiä hänet heitettiin ulos. Julkkisneitokainen Kelly Osbourne nimittäin vaati ovimiehiä poistamaan Humphriesin yökerhosta. Syynä tähän on Kelly Osbournen ja Kim Kardashianin ystävyys.

– Kris oli todella nolona. Kim kuuluu klubin kanta-asiakkaisiin, joten Kelly halusi pysyä hänelle uskollisena. Kelly Osbourne oli raivoissaan, kun hän huomasi ystävänsä ex-aviomiehen, lähde paljasti New York Post -lehdelle.

Kris Humphries ja Kim Kardashian avioituivat vuoden 2011 elokuussa kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kurvikaunotar haki 72 päivän jälkeen avioeroa. Viihdemaailma koki yllätyksen, kun Kardashian alkoikin pian eron jälkeen deittailemaan aiemmin ystävänä pitämäänsä räppäri Kanye Westia. Tämä nosti Kris Humpriesissa esiin epäilykset, joiden mukaan realitytähti olisikin koko avioliiton ajan pettänyt häntä kohuräppärin kanssa.