Eniten tienaavat supertähdet – tähtitieteelliset tulot alle 30-vuotiaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantrikaunotar Taylor Swift lukeutuu maailman menestyneimpien artistien joukkoon. Vaikka ikää on mittarissa vain 22 vuotta, niin laulaja on ehtinyt kerätä itselleen jo kymmenien miljoonien dollareiden omaisuuden.

Nyt Forbes-sivusto on julkaissut listan maailman rikkaimmista alle 30-vuotiaista julkkistähdistä. Ykkösenä nähdään Wyomissingin pikkukaupungista supertähteyteen teini-ikäisenä noussut Taylor Swift. Grammy-palkittu artisti tienasi nimittäin vuoden aikana huikeat 57 miljoonaa dollaria, eli noin 48 miljoonaa euroa.

Toiseksi kohosi teinisensaatio Justin Bieber, jonka pankkitilin numerot paisuivat 55 miljoonaan dollariin, eli noin 47 miljoonaan euroon, vuoden aikana. Kolmantena listauksessa nähdään poptähti Rihanna, joka tienasi vain kaksi miljoonaa vähemmän vuodessa kuin Justin Bieber.

Muita listauksen alle 30-vuotiaita miljonäärejä ovat muun muuassa Lady Gaga, Katy Perry, Adele, Kristen Stewart, Lil Wayne, Taylor Lautner ja Robert Pattinson. Talouslehti Forbes julkisti aiemmin tänä maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan, jonka Top 3-kärjessä komeilivat Jennifer Lopez, Oprah Winfrey ja Justin Bieber.