Kimin äiti vieraili toyboyn luona – erokriisi uhkaa julkkisperhettä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Viime aikoina 56-vuotias realitymamma on aiheuttanut närää perhepiirissään lämmittelemällä välejään vanhan rakastajansa Todd Watermanin kanssa. Kris Jennerillä oli komistuksen kanssa suhde aikaisemmassa avioliitossaan Kardashianin siskosten isän kanssa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että suhde on leimahtamassa uuteen liekkiinsä.

Aviomies Bruce Jenner sai kaunottaren kiinni, kun Kris oli lähettämässä sähköpostiviestiä toyboylle. 62-vuotias olympiavoittaja oli syystäkin vaimolleen vihainen ja epäili tätä pettämisestä. National Enquirer -lehden paljastuksen mukaan tähti meni kuitenkin astetta tiedettyä pidemmälle ja tapasi salaa komean rakastajansa.

– Kris ei kertonut kenellekään, mutta he tapasivat sähköisillä deiteillä. Hän käveli pois ravintolasta kuin kermakupilta maistellut kissa. On niin selvää, että hänellä on vielä intohimoa miestä kohtaan. Brucelle pettäminen merkitsee suhteen loppua, joten nyt liitto on vaakalaudalla, kertoo sisäpiirin lähde National Enquirer -lehdelle.

Bruce Jennerin sydän vuotaa vieläkin verta vaimonsa paljastuskirjan vuoksi. Kris Jenner …And All Things Kardashian -elämäkerrassa realitymamma kertoo kuumasta suhteesta itseään 10 vuotta nuorempaan Watermaniin. Puumanainen kuvailee parin silloista seksielämää villiksi hulluksi seksiksi.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.