Madonna paljasti toisenkin rintansa – vilautti konsertissa! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna herätti äskettäin huomiota häpeilemättömällä esiintymisellään, kun hän vilautti nänniään Turkin Istanbulissa 55.000 fanin edessä. Tähti jatkoi tyylilleen uskollisena Rooman keikallaan, jossa hän esitteli yleisölle stringipeppunsa.

Nyt 53-vuotias supertähti on jälleen antanut faneilleen viihdettä koko rahan edestä, kun nainen vilautti Pariisin keikallaan rintavarustustaan. Istanbulin keikan myötä julkisuuteen nousi laulajattaren oikea rinta, kun taas ranskalaiset saivat ihailla Madonnan vasenta rintaa.

Kuva: YouTube

Fanit luonnollisesti ikuistivat kaunottaren edesottamukset verkkovideolle. Popikonin tulevilla keikoilla jää nähtäväksi mitä tähti paljastaa faneilleen seuraavaksi.

Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.