Octomom joutui nöyrtymään – riisui vaatteensa rahasta strippibaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu äiti Nadya Suleman, eli Octomom, joutui äskettäin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Nuo rahat hän tuhlasi jo ennen videon julkistamista. Sittemmin lisää rahaa oli määrä hankkia strippaamalla.

Suleman lupautui strippariksi West Palm Beachilla sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan, mutta neitokainen perui sittemmin kaikki strippikeikkansa. Ravintola on uhannut haastaa Octomomin oikeuteen ja vaatii jättikorvauksia. Sittemmin Octomom lupautui riisumaan floridalaisella Playboy Gentleman’s Clubilla.

Nyt keikka on takana ja Octomom kuvattiin ravintolassa tanssimassa yläosattomissa. Octomom nousi otsikoihin vuonna 2009 monisikiöraskaudensa myötä. Jo ennestään kuuden lapsen äiti synnytti kerralla kahdeksan lasta. Suleman on hankkinut kaikki 14 lastaan keinohedelmöityksen avulla.