Janice Dickinson yllätti rannalla – keikisteli harvinaisen rajuissa uikkareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen supermalli Janice Dickinson lukeutuu maailman pelätyimpiin mallimammoihin, jota varsinkin malliurasta haaveilevat pelkäävät. 57-vuotias neitokainen on yhä ikäisekseen upeassa bikinikunnossa, vaikka hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Nyt Janice Dickinson on kuvattu poikkeuksellisen räväkässä uima-asussa rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Rannalla aurinkoa palvoneet saivatkin todeta, että entinen supermalli oli valinnut uikkareidensa teemaksi luurangon.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.