Hollywood-tähti sai sydänkohtauksen – tyttöystävä pelasti hengen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Michael Clarke Duncan tunnetaan erityisesti läpimurtoroolistaan elokuvassa Vihreä maili. Mies on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Skorpionikuningas ja Daredevil.

Nyt isokokoisen miestähden kerrotaan saaneen sydänkohtauksen. Duncanin tyttöystävä Omarosa Stallworth löysi miehen perjantaiaamuna kohtauksen saaneena, ja pelasti tämän hengen elvytyksellään. 54-vuotias näyttelijä kuljetettiin losangelesilaiseen sairaalaan, jossa häntä hoidettiin teho-osastolla.

– Hänen tilansa on vakaa ja odotamme hänen toipuvan kohtauksesta täysin, kertoi tähden edustaja Gossip Cop -sivustolle.

Michael Clarke Duncan työskenteli ennen julkisuusuraansa monien tähtinäyttelijöiden henkivartijana. Mies on tehnyt töitä muun muassa Will Smithille, Martin Lawrencelle, LL Cool J:lle, Notorius B.I.G.:lle ja Jamie Foxxille. Duncan teki samalla pikkurooleja ja mainoksia. Hän lopetti henkivartijan työn oltuaan vuonna 1997 mukana välikohtauksessa, jossa räppäri Notorius B.I.G. kuoli.