Myla Sinanaj paljastui valehtelijaksi – haki vain huomiota

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries tunnetaan maailmalla erityisesti 72 päivän mittaisesta avioliitostaan, jonka mies solmi realitykaunotar Kim Kardashianin kanssa. Liitto päättyi eroon, kun neitokainen saikin yllättäen aviomiehestään tarpeekseen.

Koripalloilijan nykyinen tyttöystävä Myla Sinanaj väitti vain muutama päivä sitten odottavansa lasta Kris Humphriesille. Nyt 25-vuotias Myla Sinanaj on kuitenkin perunut puheensa, sillä hän kertoo, ettei raskaus ole totta. Todistukseksi hän julkaisi Twitter-blogissaan kuvan bikinivartalostaan, jossa ei näy jälkeäkään raskausvatsasta.

– Uhhh ooooo, katsokaa, minulla ei ole raskausmahaa! Myla Sinanaj kirjoitti Twitterissä.

Neitokainen kumosi raskausväitteensä myös TMZ-sivustolle. Myla Sinanaj on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa rohkeiden kuviensa ja nettikirjoitustensa merkeissä. Hänen väitetään olevan pelkkä kopio Kris Humphriesin ex-vaimosta Kim Kardashianista, koska neitokaisten muodot ovat yhtä kurvikkaita.

Kris Humphries ja Kim Kardashian avioituivat viime vuonna kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Viihdemaailma koki yllätyksen, kun Kardashian alkoikin pian eron jälkeen deittailemaan aiemmin ystävänä pitämäänsä räppäri Kanye Westia. Tämä nosti Kris Humpriesissa esiin epäilykset, joiden mukaan realitytähti olisikin koko avioliiton ajan pettänyt häntä kohuräppärin kanssa.