Fani yritti käydä käsiksi – irkkupoppari pelasti Justin Bieberin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 19-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Bieberin fanihysteria on saanut aikaan jo monia lööppiotsikoita, ja poppari joutuukin välttelemään hänen perässään juoksevia fanityttöjä. Nyt irlantilainen poplaulaja Brian McFadden riensi apuun, kun innokas fani yritti käydä teini-idoliin käsiksi Australian Talent-ohjelmassa. Bieber esitti ohjelmassa hittejään, minkä jälkeen juontaja Grant Denyer haastatteli nuorukaista.

14-vuotias ihailija Amilia Radevska näki tilaisuutensa tulleen, ja syöksyi tähteä kohti. Teini ei kuitenkaan päässyt pitkälle, kun ohjelman tuomarina toimiva Brian McFadden taklasi ihailijan, joka halusi tarttua Bieberiin kiinni. Entinen Westlife-laulaja saikin neitokaisen yrityksen pysäytettyä.

– Katselin ympärilleni, ja näin aukon turvallisuusjärjestelyissä. Ajattelin, että ”Nyt tai ei koskaan”. Justin kertoi minulle rakastavansa minua ennen kuin minut kannettiin pois, kertoi Amilia Radevska STV-sivustolle.

Justin Bieberin Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.