Television suora säälähetys katkesi salamaniskuun

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suoraa televisiolähetystä tehdessä kaikki ei aina suju niin kuin etukäteen ehkä toivottiin. Nyt erään amerikkalaisen televisiokanavan säälähetys on mennyt lievästi sanottuna mönkään. Myrskyistä uutisoinut lähetys nimittäin keskeytyi hetkellisesti kesken kaiken.

Bostonin lähellä riehuvista myrskyistä katsojia informoinut lähetys kohtasi äkillisen tauon, kun WNZ TV -uutiskanavan studiosta katkesi sähköt, ironista kyllä, myrskyn takia. Uutiskanavan studioon oli iskenyt salama, jonka takia virrat hävisivät kesken suoran säälähetyksen. Sääkarttoja esittelevät ruudut toimivat onneksi nopeasti generaattorin voimin.

Ruudussa ollut meteorologi Todd Gutner saattoikin mielessään manata myrskyä melko kovin sanoin jäätyään pimeään kesken suoran säälähetyksen.

YouTube-palveluun päätyneellä videolla nähdään, kuinka ammattilainen jatkaa kuitenkin rauhallisesti lähetystä, vaikka hänen ääneensä ei koko ajan kotikatsomoihin välittynytkään. Nyt jo hassulle tapahtumalla varmasti jo naureskeleva meteorologi jatkaakin rautaisesti säästä uutisointia karttaruutujen loisteessa pilkkopimeässä studiossa.

– Tämä päätyy varmaan YouTubeen, olen iloinen etten kiroillut kun salama osui rakennukseen, säikähdin aivan v***sti! Todd Gutner kirjoitti myöhemmin Twitter-mikroblogissaan.