Paloma Faith paljasti Pori Jazz -peruuntumisen todellisen syyn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan juhlittavassa Pori Jazz -tapahtumassa oli alunperin määrä nähdä tänään lauantaina Paloma Faithin keikka, mutta neitokainen perui esiintymisensä äskettäin. Jättikeikan perumisen syyksi suomalaisille ilmoitettiin logistiset syyt ja vierailu brittiläisessä televisio-ohjelmassa.

– Paloma Faithin piti esiintyä meillä lauantaina, mutta hänelle tarjoutui mahdollisuus esiintyä suositussa brittiohjelmassa, Pori Jazz tiedotti.

Nyt on saatu kuitenkin tietoa Paloman hieman toisenlaisista puuhista. Hän sai nimittäin tänään – Pori Jazzin keikkapäivänä – harvinaisen kunnian kantaa olympiasoihtua. Laulajalla on kaiken lisäksi tänään syntymäpäivä, ja soihdun kantaminen oli synttärilahja hänelle.

– Kiitos kaikille synttärionnitteluista. Menen tänään kantamaan olympiasoihtua. Se on suurin kynttilä, jonka olen koskaan puhaltanut, Paloma Faith kirjoitti Twitter-blogissaan.