Komediatähden vaimo pelkää – ystäväksi tekeytynyt ahdistelee

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Myös Superbad-elokuvasta tuttu naurattaja onkin sittemmin lukuisten elokuvarooliensa myötä noussut yhdeksi Hollywoodin suosikkinäyttelijäksi.

Vuoden huumeidenkäyttäjä 2012 -tittelinkin taannoin nimiinsä saanut Rogen on naimissa Lauren Miller -nimisen näyttelijättären kanssa. Kuuluisan aviomiehen tuomat haitat ovat nyt kuitenkin valjenneet Millerille, sillä hän on saanut riesakseen ”häiriintyneen” ja ääniä päässään kuulevan ahdistelijan, TMZ-sivusto uutisoi. Rogenin vaimon vainoaja on 31-vuotias Yasin Ajani.

Miller on jopa joutunut hankkimaan miestä vastaan väliaikaisen lähestymiskiellon, sillä Ajani ilmestyi taannoin pariskunnan kotiovelle paketin kera. Ahdistelija oli väittänyt näyttelijäpariskunnan sisäkölle olevansa Rogenin ja Millerin ystävä. Kun miestä ei päästetty sisään, oli hän hypännyt aidan yli makoilemaan talon pihalla olleelle sohvalle. Poliisien tullessa pidättämään Ajania tämä oli kertonut äänien käskeneen häntä tulla juttelemaan Millerin kanssa.

– En voi nukkua yöllä ja katselen jatkuvasti ikkunoistamme ja turvajärjestelmästämme näkyykö Ajania, Lauren Miller selittää ahdinkoaan.

Tuottajanakin toimiva komediatähti Seth Rogen ihmetytti taannoin paljastamalla, että hän polttaa pilveä myös työaikana. Rogen käyttää huumeita esimerkiksi silloin, kun hän kirjoittaa tai suunnittelee elokuvia. Suosikkikoomikon mukaan pilven polttelut auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa. Rogen meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa.