Homohuhut vellovat One Direction -tähtien ympärillä: ”Niiden kanssa on vaikea elää”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat olleet viime aikoina tiivisti otsikoissa, sillä he kiertävät parhaillaan Yhdysvaltoja.

Nyt poikabändin komistus Louis Tomlinson on kertonut, kuinka fanien keskuudessa leviävät homohuhut rasittavat hänen elämäänsä. Eleanor Calderin kanssa seurustelevan Tomlinsonin ja hänen bändikaverinsa Harry Stylesin on nimitttäin väitetty olevan enemmänkin kuin ystäviä. Fanien keskuudessa ”Larryksi” nimetty kaksikko kuitenkin kiistää homosuhteen, Us Weekly -lehti uutisoi.

– Tämä oli aluksi hauskaa, mutta nyt sen kanssa on oikeastaan jo vaikea elää, koska olen seurustelusuhteessa, Louis Tomlinson tuskailee homohuhuja lehdelle.

Tomlinson painottaakin heidän olevan ystäviä täysin platonisella tasolla. Stylesia parhaaksi ystäväkseen kutsuva Tomlinson tunnustaakin, että homohuhut ovat vaikuttaneet siihen, miten hän ja Styles käyttäytyvät julkisesti. Laulajan mukaan heidän jokaista liikettä syynätään ihmisten etsiessä merkkejä homoromanssista.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.