Pullottaako pankkitili? Tässä kotiteatterin mallia rikkaille

Digi · Neea Jokinen

Monien kodeista löytyy nykyisin taulutelevisio ja kotiteatterijärjestelmä. Jotkut haluavat rakentaa kotiinsa oman elokuvateatterin, jonka suunnitteluvaiheessa voi päästää mielikuvituksensa valloilleen. Nyt Oddee-sivusto on julkaissut upeita kuvia kotiteattereista.

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa Tom Spina -designyrityksen suunnittelema kotiteatteri, jonka teema on saanut inspiraation King Kong -elokuvasta. Televisio on upotettu gorillaa muistuttavan tason sisälle ja sohvat näyttävät tumman gorillan valtavilta käsiltä. Katso kuvat tästä.

Huikeimpien kotiteattereiden joukkoon lukeutuu 2,5 miljoonan dollarin arvoinen tv-huone, joka on kuin suoraan Pirates of the Caribbean -elokuvasta. Kuvissa nähdään myös Darren Mortensonin luoma Terminator-elokuvateatteri, joka tarjoaa viihdyttävän elokuvaillan muun muuassa nahkatuoleillaan.