Leonardo rasvasi mallityttöystäväänsä rannalla – melkoista silmänruokaa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Neitokainen seurustelee näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

Nyt Victorian enkelinäkin tunnettu 23-vuotias Erin Heatherton ikuistettiin yhteiskuviin näyttelijämiehensä Leonardo DiCaprion kanssa. Pariskunta matkusti äskettäin lomailemaan Havaijille. He nautiskelivat yhtenä lomapäivänään auringonotosta ystäviensä kanssa. Kuvissa 37-vuotias risupartainen DiCaprio muun muuassa laittaa aurinkorasvaa hoikkavartaloisen kultansa selkään.

Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.