Poikabändin komistus soolourasta: ”En ymmärrä miten Justin Bieber kestää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat olleet viime aikoina tiivisti otsikoissa, sillä he kiertävät parhaillaan Yhdysvaltoja.

Nyt poikabändin laulaja Liam Payne on kommentoinut medialle soolouran mahdollisuutta. Poppari nimittäin tyrmäsi idean täysin heti kättelyssä. Nuorukainen kertookin nauttivansa liikaa bändin kanssa esiintymisestä, jotta edes harkitsisi kyseistä mahdollisuutta.

– Uskon, että se olisi tylsintä ikinä. En ymmärrä miten Justin Bieber kestää sen, mutta annan hänelle täydet pisteet. Haluan olla poikien lähellä, nautin toisten ihmisten seurasta, kertoo Liam Payne The Sun -sivustolle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.