Poptähden yllätys: Robbie Williams esiintyi nettichatissä

Nettivideot Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Viime aikoina laulajatähti on ollut otsikoissa ilouutisen merkeissä, sillä hänen Ayda-vaimonsa odottaa parhaillaan pariskunnan esikoislasta.

Nyt poptähti on räjäyttänyt erään fanin tajunnan yllättämällä tämän suositulla Chatroulette-sivustolla. Chatrouletessa ihmiset juttelevat videokuvan ja tekstin avulla tuntemattomien ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Tuhansien ihmisten käyttäessä palvelua samanaikaisesti, essexiläisellä Adam Houabilla kävi erittäin hyvä tuuri törmätessään palvelussa Robbie Williamsiin.

Kuva: YouTube

19-vuotias Adam kertoo jutelleensa ensin algerialaisen miehen kanssa, kun hänen seuraava chattikaveri olikin itse poptähti Robbie Williams, The Sun uutisoi. Nuorukainen ei ollut ensin uskonut miestä laulajaksi videokuvankaan perusteella, joten Williams oli nostanut paitansa ja esitellyt hänelle tatuointejaan. Hollywood-studiossaan äänittämässä ollut laulaja kuitenkin yllätti nuorukaisen todella alkaessaan esittää tälle uutta kappalettaan.

– Hän sanoi että sen nimi on Losers ja että se tulee ulos lokakuussa. Se oli hyvä. Pidin siitä. Olen aikaisemmin jutellut muutamien omituisten ihmisten kanssa Chatrouletessa mutten koskaan supertähden kanssa! Adam Houab summaa lehdelle.

Robbie ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään.