Se on siinä! Ashton Kutcher rysän päältä kiinni – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat –televisiosarjan näyttelijä Ashton Kutcher viettää nykyään railakasta sinkkuelämää, sillä hän vieraisiin pöksyihin sukeltanut tähti erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta. Sittemmin hänet on yhdistetty lukuisiin julkkiskaunottariin, kuten esimerkiksi poptähti Rihannaan.

33-vuotias Ashton Kutcher herätti äskettäin kohua, kun hänen huhuttiin deittailevan hyvän ystävänsä Mila Kunisin kanssa. Nyt pariskunta on jäänyt verekseltään kiinni, sillä heidät bongattiin intohimoisissa suuteloissa Hollywood-juhlissa. Rakastavaiset edustivat yhdessä Steve Jobs -elämäkertaelokuvan loppubileissä, eivätkä he pystyneet pitämään käsiään irti toisistaan. Katso kuvat tästä.

Mila Kunis muun muassa hyväili kädellään Miehen puolikkaat -tähdet kasvoja, ja pariskunta nojaili toisiinsa suudelmien lisäksi lemmekkäässä halauksessa. Tähän mennessä molemmat osapuolet ovat kiistäneet suhteen mahdollisuuden. Kunis totesi äskettäin Elle-lehden haastattelussa, että kyse on vain monivuotisesta ystävyydestä.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui taannoin vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Näyttelijätär ajautui eron jälkeen riitoihin lastensa kanssa, sillä hänen tyttärensä eivät jaksaneet seurata äitinsä juopottelua vierestä.