Rokkarin tyttären seksivideo vääriin käsiin – kaupitellaan eniten tarjoavalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt 31-vuotias neitokainen on joutunut seksivideoskandaalin keskiöön. TMZ-sivuston lähteiden mukaan Kellyn tähdittämää, puoli tuntia kestävää seksivideota kaupitellaan parhaillaan korkeimmalle tarjoajalle. New Mexicossa kuvatulla videolla intiimeissä puuhissa kerrotaan olevan näyttelijäkaunotar ja hänen entinen poikaystävänsä. ”Semi-ammattimaisesti” kuvatulla videolla näkyy lähteiden mukaan se, että sen naistähti on tietoinen kameran läsnäolosta.

Erityisen vaikeaksi koko seksivideoskandaalin tekee vielä se, että videolla väitteiden mukaan nähtävän Kellyn täysi-ikäisyys on päätynyt spekuloinnin kohteeksi. Seksivideon taustalla soi laulajatar Brandyn Never Say Never -levyn kappaleita. Minka Kelly täytti 18 vuotta 24.6.1998, kun taas Brandyn kyseinen levy julkaistiin 16 päivää aiemmin 8.6.1998. Näyttelijätär ei ole itse kommentoinut rajuja huhuja mahdollisesti alaikäisenä kuvatusta seksivideosta.

Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa. Taannoin näyttelijäkaunottaren Charlie’s Angels -sarjan kuvauksissa kuohui, kun kuvauksissa työskennellyt henkilö nimittäin läiskäytti kätensä Minka Kellyn peppuun.