Baldwinin teinityttäret bikineissä rannalla – katso vauhdikkaat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa kuinka näyttelijä Alec Baldwinin teinitytär Ireland Baldwin päätyi paparazzikuviin. Hetkeä myöhemmin samasta suvusta päätyi otsikoihin toinenkin teinikaunotar, 16-vuotias Hailey Baldwin, joka on nyt muodostunut paparazzien lemmikiksi.

Rannalla bikineissä hyvin viihtyvä kaunotar Hailey oli tällä kertaa ottanut miesseuralaisten lisäksi mukaan rannalle myös 19-vuotiaan isosiskonsa Alaia Baldwinin. Nelikolla näytti paparazzikuvien perusteella olevan todella hauskaa vesileikeissään.

16-vuotias Hailey Baldwin opiskelee parhaillaan ammattitanssijaksi ja on esiintynyt esimerkiksi Cody Simpsonin musiikkivideolla. Haileyn isä on 46-vuotias näyttelijä Stephen Baldwin, joka tuli suomalaisille tutuksi taannoin myös Diili-ohjelman julkkisversiosta. Big Brother -julkkisversiossakin mukana ollut Stephen Baldwin ei ole juuri niittänyt menestystä elokuvissa, mutta näyttelemisen lisäksi hän on työskennellyt myös ohjaajana ja tuottajana. Hän on nuorin kuuluisista Baldwinin veljeksistä.