Melanie Griffith pettämishuhujen keskellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin espanjalaisiin näyttelijöihin lukeutuva Antonio Banderas tunnetaan ehkä parhaiten Zorro-elokuvista ja elokuvatrilogiasta Spy Kids. Näyttelijä on ollut naimisissa näyttelijätär Melanie Griffithin kanssa jo 16 vuotta. Äskettäin liiton kuitenkin uutisoitiin rakoilevan.

Nyt päihdeongelmistakin kärsinyt Melanie Griffith on ikuistettu Havaijilla rantatunnelmissa. Tyttömäiseen bikiniasuun pukeutunut 54-vuotias kaunotar näytti pitävän hauskaa rannalla valokuvauspuuhissa, vaikka julkisuuteen levisikin taannoin video, jossa hänen miehensä piti hauskaa juhlissa toisen naisen kanssa. Griffithin kroppa on kestänyt hyvin tähden elämäntyyliä, ja nainen näyttääkin hyväkuntoiselta ikäisekseen.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, syyskuussa 1996 syntynyt Stella-tytär. Taannoin Banderas paljasti popin kuningattaren Madonnan olleen aikoinaan kiinnostunut hänestä. Banderas ei kuitenkaan olisi uskaltanut seurustella Madonnan kanssa, koska hän oli niin kuuluisa ja voimakas nainen. He kävivät kuitenkin yhdessä treffeillä.