Jon Hamm heikoilla jäillä: Flirttailee jatkuvasti muille naisille!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Jonathan “Jon” Hamm palkittiin taannoin Golden Globe -palkinnolla Don Draperin roolityöstään suositussa Mad Men -televisiosarjassa. Hamm nähdään parhaillaan valkokankaalla tuoreessa Friends with Kids -elokuvassa.

Mies on seurustellut näyttelijätär Jennifer Westfeldtin kanssa vuodesta 1997 lähtien. Tuoreimpien raporttien mukaan näyttelijäkomistus ei kuitenkaan koe suhdettaan rajoittavana tekijänä, sillä hänet on nähty useamman kerran flirttailemassa kauniille naisille. The Daily -sivuston mukaan Hammin huomion kohteena ei kuitenkaan ole ollut hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä.

41-vuotias suosikkinäyttelijä on nostattanut kulmakarvoja esimerkiksi alkukuusta koripallo-ottelussa Kansasissa, jossa hänen kerrotaan flirttailleen avoimesti läpinäkyvään paitaan pukeutuneen blondin kanssa. Kyseessä ollut kaunotar on sittemmin kertonut keskustelleensa Hammin kanssa koripallosta. Yhteiskuvaankin komistuksen kanssa päässyt kaunotar kertoo näyttelijän olleen ”superkiva”.

– Monet, monet ystävistäni ovat kateellisia siitä, neitokainen on kertonut yhteiskuvastaan näyttelijän kanssa.

Vaeltelevaa katsettaan esittelevän Hammin kerrotaan sittemmin olleen läheisissä tunnelmissa myös upean bruneten kanssa Roomassa. Suosikkinäyttelijän kainaloonkin lähteiden mukaan päässyt kaunotar on italialaisnäyttelijätär Anna Safroncik. Hammin tyttöystävää Italiassa ei nähty. Mad Men -sarjassa naistenmies Don Draperiä näyttelevä mies on nähty myös newyorkilaisklubeilla iskemässä naispuolisia kanssajuhlijoita.

Hammin tyttöystävä Jennifer Westfeldt ohjasi Friends with Kids -elokuvan, joka sai Suomen ensi-iltansa 29. kesäkuuta. Nainen näyttelee myös elokuvan pääroolia Adam Scottin kanssa. Elokuvassa esiintyvät Hammin lisäksi Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O’Dowd, Megan Fox ja Edward Burns. Elokuva keskittyy kuvaamaan ystävyksiä, jotka päättävätkin lähipiirinsä hämmästykseksi tehdä vauvan yhdessä. Ystävien välistä suhdetta testataan, kun kuvaan tulevat kilpakosijat.