Paloma Faith Porin keikkasekoilusta Staralle: ”Se ei ollut minun syyni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pori Jazz -tapahtumassa oli määrä nähdä viime lauantaina suositun brittiartisti Paloma Faithin keikka, mutta neitokainen perui esiintymisensä vain hetkeä ennen tapahtumaa. Peruuntumisen syyksi ilmoitettiin vierailu televisio-ohjelmasssa.

– Paloma Faithin piti esiintyä meillä lauantaina, mutta hänelle tarjoutui mahdollisuus esiintyä suositussa brittiohjelmassa, Pori Jazz tiedotti.

Stara paljasti jo seuraavana päivänä, että väite televisio-ohjelmasta oli todennäköisesti perätön, sillä Paloma Faith oli kuvattu samaan aikaan Lontoossa juhlimassa omia synttäreitään ja kantamassa olympiasoihtua.

Nyt Stara on tavoittanut suosikkiartistin puhelimitse haastatteluun ja saanut epäilyksille vahvistuksen.

– Olen todella pahoillani siitä. Se ei ollut minun syyni. Se oli henkilökuntani tekemä moka, he tekivät typerästi ja varasivat kaksi tapahtumaa samalle päivälle, Paloma Faith kertoi Staralle kotinsa puutarhasta Lontoosta.

– He luulivat, että onnistuisin osallistumaan molempiin tapahtumiin, mutta se oli lopulta mahdotonta. He päättivät vetäytyä keikasta. Olin todella pettynyt, koska odotin pääseväni sinne esiintymään. Minulla on ollut aina todella hyviä kokemuksia Suomen keikoiltani. Toivon, että pääsen saapumaan paikalle myöhemmin, ja voin hyvittää tilanteen.

Paloma Faith ei haastattelussa viitannut televisiovierailuun, ja hänen mainitsemansa tapahtuma oli mitä ilmeisimmin paparazzikuviin päätynyt synttäriyllätys olympiasoihdun kanssa.