Colin Farrell päihteettömästä elämästä: ”Helvetin tylsää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Näyttelijäkomistus pääsi taannoin eroon alkoholi- ja huumeongelmistaan vieroituksen avulla.

Nyt mies on avautunut päihteettömän elämän iloista uusimmassa Men’s Health -lehden numerossa. Farrell kertoo ottaneensa terveelliset elämäntavat uudeksi rituaalikseen vieroituskuukausiensa jälkeen. Hollywoodin paha poika nauttiikin elämästä enemmän kuin koskaan aiemmin, vaikka kaipaakin vanhan elämän tuomaa kipinää välillä takaisin.

– Huumeet kiinnostivat minua niiden sisältämän rituaalin vuoksi. Käytin aiemmin enemmän aikaa epäterveellisiin elämäntapoihin kuin itsestäni huolehtimiseen. Nyt syön hyvin, juon vihreää teetä ja otan vitusti vitamiineja. Se on niin helvetin tylsää, kertoo Colin Farrell haastattelussa.

Mies tunnustaa katkoneensa päihdevuosiensa aikana monta siltaa viihdemaailmassa. Vieroituksen jälkeen tähti joutuikin ryömimään takaisin työkuvioihin. Farrell kertoo, että joskus oli vaikea saada aikaan edes yhtä tapaamista elokuva-alan ihmisten kanssa. Nykyään tähdellä menee paremmin, ja töiden ohella hän ehtii tavata myös poikiaan.

Colin Farrell on näytellyt uransa aikana lukuisissa menestyselokuvissa. Miehen roolitöitä nähdään muun muassa elokuvissa Tigerland, Miami Vice, Phone Booth, S.W.A.T. ja Alexander. Irlantilaisen miestähden tähdittämä Total Recall -elokuva tulee Suomessa ensi-iltaan 31. elokuuta. Farrell ottaa toimintapätkässä harteilleen Arnold Schwarzeneggerin tunnetuksi tekemän roolin.