Hollywood-tähti etsintäkuulutettu – poliisi etsii

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Cuba Gooding Jr. tunnetaan parhaiten roolistaan Jerry Maguire -elokuvassa. Mies nimittäin voitti upeasta näyttelijäsuorituksestaan himotun Oscar-palkinnon.

Nyt 44-vuotias miestähti on joutunut ongelmiin lain kanssa. Cuba Gooding Jr. vietti baari-iltaa Louisianassa ja joutui sen aikana ongelmiin ravintolan muiden asiakkaiden kanssa. Tähti hermostui, kun baarin asiakkaat ottivat hänestä valokuvia ilman lupaa.

Naispuolinen työntekijä tuli väliin keskelle välikohtausta, jolloin näyttelijä työnsi hänet pois tieltä. Baarimikko käski tähteä lähtemään pois paikalta. Mies oli jo lähtenyt baarista, kun New Orleansin poliisit saapuivat paikalle.

TMZ-sivuston mukaan poliisi onkin nyt etsintäkuuluttanut tähden. Näyttelijä ei ole kommentoinut tilannetta julkisuudessa sanallakaan. Tähti kuvaa parhaillaan New Orleansissa uusinta The Butler -elokuvaansa.