Karl Lagerfeld haukkui Kate Middletonin: ”En pidä kasvoista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tunnetaan suorasukaisesta tyylistään, ja mies onkin onnistunut suututtamaan jo monta viihdemaailman tähteä huolimattomilla lausahduksillaan. Taannoin mies raivostutti brittilaulajatar Adelen haukkumalla naista julkisesti lihavaksi.

Nyt mies jatkaa tutulla tyylillään kertomalla, ettei suosituimpiin brittijulkkiksiin kuuluvan Pippa Middletonin ulkoinen olemus miellytä muotigurua. Lagerfeld on Pippan siskon, Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin, suuri ihailija, mutta neito itse ei saa mieheltä suuria kehuja.

– Kate Middletonilla on upea silhuetti ja hän on sille pojalle oikea tyttö. Pidän hänenlaisestaan romanttisesta kaunottaresta. Hänen siskonsa sen sijaan ei miellytä. En pidä hänen kasvoistaan. Hänen pitäisi ainoastaan näyttää selkäänsä, lataa Karl Lagerfeld The Sun -lehdelle.

Lagerfeld tunnetaan teilaavista kommenteistaan, jotka ovat osuneet ikävästi viihdemaailman kaunottariin. Hän herätti vuonna 2009 kohua haukkumalla julkisesti saksalaisen huippumallin Heidi Klumin ulkomuotoa. Muotisuunnittelija väitti muun muassa, että neito oli ”liian lihava” ja ”isorintainen” ollakseen muotialalla.