Tältä Britney Spearsin exä Kevin Federline näyttää nykyisin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin entinen aviomies ja hänen lastensa isä, taustatanssijana ja wannabe-artistina tunnetuksi tullut Kevin Federline joutui äskettäin sairaalahoitoon menetettyään tajuntansa realityohjelman kuvauksissa.

Huimasti avioeron jälkeen lihonut 33-vuotias Federline kiidätettiin tammikuussa sairaalaan australialaisen Excess Baggade –televisio-ohjelman kuvauksissa saadun sydänkohtauksen takia. Nyt Kevin on kuvattu hieman paremmassa kunnossa tankkaamassa autoaan Calabasissa, Los Angelesin liepeillä.

Britneyn taustatanssijasta aviomieheksi ja julkkikseksi noussut Kevin Fedeline on “jojotellut” painonsa kanssa siitä saakka kun hän erosi supertähdestä. Hän on laihtunut kymmeniä kiloja eri realityohjelmissa, mutta aina lihonut kilot takaisin. Federline seurustelee nykyään lentopalloilija Victoria Princen kanssa. Pariskunta sai viime vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa Jordan Kayn.