Kim Kardashian on kuin Sophia Loren

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Kuva: Twitter

Nyt kaunotar on kanavoinut vanhan ajan Hollywood-glamouria uusimmassa kuvaussessiossaan. Neitokainen julkaisi Twitter-mikroblogissaan otoksia, joissa tähti näyttää aivan italialaiselta seksipommilta, Sophia Lorenilta. Kim onkin lähiaikoina onnistunut hivuttautumaan sisälle viihdemaailman A-kastin joukkoon, kun hän ystävystyi Jay-Z:n ja Beyoncen kanssa.

Kuva: Twitter

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.