Kristen Stewart tukeutui yllättävään äitihahmoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Rakastavaiset muuttivat äskettäin molemmat omille tahoilleen pariskunnan yhteisestä kodista.

Erokohun myötä Kristen Stewartista kerrotaan tulleen Hollywoodin vihatuin näyttelijätär. Murtunut neitokainen ottikin hämmennyksensä keskellä yhteyttä yllättävään tahoon. Vampyyrikaunottaren kerrotaan keskustelleen pettämiskohusta elokuvatähti Jodie Fosterin kanssa, jonka kanssa tähti näytteli yhdessä Panic Room -elokuvassa vuonna 2002.

Foster on säilynyt Kristenin läheisenä ystävänä yhteisen elokuvaprojektin jälkeen, ja 49-vuotias näyttelijätär olikin ensimmäinen, joka otti neitoon yhteyttä kohun tultua julkiseksi. Jodien kerrotaan olevan 22-vuotiaalle tähdelle kuin äitihahmo, ja hän tarjosi Stewartille olkapäätä, johon itkeä. Hän onkin rohkaissut neitokaista pysymään vahvana mediakirjoittelusta huolimatta.

– Jodie rakasti Robia lämpimästi ja on pettynyt Kristenin pettämiseen. Hän kuitenkin ymmärtää ystävänsä olevan 22-vuotiaana erittäin nuori, ja tekevän virheitä. Hän uskookin Kristenin oppivan tilanteesta ja kypsyvän kriisin myötä, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.