Twilight-pettäminen romutti toisenkin ihmissuhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdistö ja miljoonat fanit ovat viime päivinä saaneet äimistellä pettämistapausta, jossa maailmankuulu julkkispari erosi traagisesti pettämisen seurauksena. Nyt toinenkin pari on eronnut samasta syystä.

Näyttelijä Kristen Stewart jäi kiinni uskottomuudesta elokuvaohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Poikaystävä Robert Pattinson jätti Kristenin välittömästi ja muutti pois pariskunnan asunnosta. Nyt People-lehti kertoo, että myös Sandersin suhde päättyi samalla tavalla ja samalla hetkellä. Ohjaaja nimittäin paljasti, ettei hän ole nähnyt näyttelijävaimoaan Liberty Rossia sen jälkeen kun uskottomuus paljastui.

Liberty Ross nähtiin äskettäin valkokankaalla näyttelemässä Kristen Stewartin äitiä, mikä ei liene ainakaan helpottanut uskottomuudesta aiheutunutta tuskaa. Sandersilla ja Rossilla on kaksi lasta. Lehden lähteen mukaan vaimo keskittyy nyt perheen lapsiin eikä ole vielä päättänyt tuleeko myöhemmin antamaan uskottomuuden miehelleen anteeksi. Robert Pattinson on ilmaissut halunsa tavata vaimo saadakseen selvyyttä tapahtumiin.