Seksikäs julkkisäiti haastoi olympialaisten beach volley -hottikset – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun seitsemännen tuotantokauden voittanut julkkistähti Brooke Burke tuli aikoinaan tunnetuksi poseeraamalla alastonkuvissa. Taannoin hänet valittiin äänestyksessä Hollywoodin seksikkäimpien julkkisäitien listan kärkisijoille.

Playboy-miestenlehdessäkin vuosien varrella poseerannut neitokainen on nyt nähty Malibun rannalla perheineen. Herkullisen bikinikropan omaava nainen nähtiin pelaamassa lentopalloa aviomiehensä David Charvetin kanssa.

Kurvitar antaa oivan vastuksen esimerkiksi olympialaisissa nähdyille lentopallokaunottarille, jotka ovat viime aikoina saaneet katsomoissa istuvat miehet huokailemaan muotojensa ansiosta.

40-vuotias Brooke Burke tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajan lisäksi myös entisenä televisiojuontajana ja nyt siis myös entisenä nakumallina. Hän juonsi vuosina 1999 – 2002 Wild On! -nimistä ohjelmaa ja myöhemmin vielä Rock Star -ohjelmaa. Nykyisin hän on naimisssa näyttelijä-laulaja David Charvetin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Brookella on myös kolme muuta lasta.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2184261/Brooke-Burke-impossibly-toned-bikini-gets-stuck-game-beach-volleyball-family.html